Будинок у лісі

Композиційним центром приватного житлового будинку, стала велика двосвітна вітальня з вітражними вікнами на південь та галереєю 2-го поверху. Тут сполучаються чотири крила-напрямки будівлі, кожне з яких має своє функційне призначення.

Північно-східне крило – крита парковка з окремою маленькою господарчою будівлею, вхідна група, котельне приміщення, сходовий вузол та гардеробна. Південно-східне крило – кухня-їдальня з критою літньою терасою. Південно-західне крило – спальня господарів з виходом на літню терасу, гардеробна кімната. Північно-західне крило – ванна кімната, гостьовий санвузол, робочий кабінет.

На другому поверсі протилежну вітражам сторону займає галерея та хол, а спальні кімнати розташовані в мансардах південно-східного та південно-західного крила. З міжповерхового майданчика можна потрапити до господарської кімнати.

Перепад висоти на ділянці і розташування будівлі за сторонами світу сприяли відокремленню приватної зони на південній стороні від вхідної транзитно-паркувальної зони на північній стороні. Посадка будівлі на місцевості здійснювалася з мінімальною шкодою кущам та деревам, що ростуть на ділянці.