Павільйон у сонячній долині

Павільйон у сонячній долині Велика компанія друзів, веселий гамір та голосні бесіди за столом – все це господарі великої садиби хотіли бачити в окремому спеціально запроектованому гостьовому павільйоні. Не лише заради свого спокою, але насамперед для комфорту гостей, друзів та родичів.

Павільйон було запроектовано в дальній частині приватної садиби, неподалік від озера. Ідея полягала у тому, щоб досить великий за площею (147 кв.м) одноповерховий павільйон з внутрішніми та зовнішніми функційними зонами не переобтяжував своїм виглядом прибережну територію. Фундаментна залізобетонна монолітна плита була піднята на палі та по периметру облаштована з консольним виносом на 1,2 м, що створює враження легкої припіднятості. Дерев’яний каркас та фасадна система з обшивкою фальшбрусом комбінується з великими вітражними вікнами, частина з яких є розсувними.

Виразним у проектному рішенні стало комбінування матеріалів, а саме ялинового фальшбруса шириною 202 мм для влаштування стін, часткове обличкування клінкерною плиткою фрагментів фасаду та окремого об’єму вуличного каміну-мангалу. Стропильні конструкції основного даху з хвойних порід дерева, покриття даху з бітумної черепиці.
 


Проект.


Будівництво, 2010 рік.


Збудований, 2011 рік.

Share Button
29 квітня 2016   (оновлено 30.04.2016)   //   Категорії: Альтанки, павільйони, Будівництво, Галереї світлин, ЗБУДОВАНЕ, Новини, ПРОЕКТИ          
Навігація

Наступна публікація:

Є питання? Телефонуйте: +38(067) 964-30-42