Мрію можна збудувати – не сумнівайтесь!

Гамірне багатомільйонне місто, шалені швидкості, гігантські транспортні та пасажирські потоки, терабайти інформації та різнополярних емоцій. Шалено високий ритм життя напружує і концентрує, вимагає зосередженості й самопожертви. Така концентрація енергій не для слабких, безвольних чи занадто втомлених. Її можна втримати в рівновазі лише тоді, коли маєш час для спокою, тиші й відпочинку.

Сильні і впевнені також рано чи пізно втомлюються – і починають шукають СВІЙ особистий затишний простір, щоб відновити в ньому рівновагу і спокій. Квартири в багатоповерхівках ми лишимо поза увагою. Далі про ТЕ, що панує у особистому просторі свого власного будинку.

Припускаю, що мрія про такий будинок формується у кожного по своєму. Не останнє місце у формуванні мрії займають всі малі та великі “хочу”, що врешті фіксуються на папері у вигляді графічних ескізів та начерків. Ділянка, її особливості розташування в контексті рельєфу впливають на формування образу. Далі намічається функційно-планувальна схема будинку, а також окреслюються характерні риси стилю будівлі…